Brandade de cabillaud et poireau
TM6 TM5

Brandade de cabillaud et poireau

3.2 ( 56 ocen )

Składniki

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 400 g de poireaux coupés en gros morceaux
  • 80 g d'huile d'olive
  • sel
  • poivre moulu
  • 350 g d'eau
  • 400 g de pommes de terre nouvelles
  • 600 g de filet de cabillaud
  • 2 c. à soupe de persil frais ciselé

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
468 kcal / 1966 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
21 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy