Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane

Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane

4.3 29 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • ½ gousse de vanille fendue dans la longueur
  • 50 g de jus de pamplemousse
  • 20 g d'huile neutre
  • 2 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 avocats
  • 1 banane coupée en morceaux
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
  • 1 pamplemousse détaillé en suprêmes
  • 130 g de chair de crabe en conserve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9.3 g
Kalorie 1348 kJ / 325 kcal
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...