Lapin à la citronnelle en papillote

Lapin à la citronnelle en papillote

3.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'échalotes coupées en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 200 g de carottes de taille moyenne, coupées en gros morceaux (200 g)
  • 4 cuisses de lapin (150 g chacune environ)
  • 80 g de lait de coco
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts
  • 1 tige de citronnelle fraîche coupée en rondelles fines
  • 1000 g d'eau
  • 200 g d'épinards frais et 4 feuilles pour les papillotes

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 251 kcal / 1052 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...