Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés
- ½ cube de bouillon de légumes
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 20 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'eau
- 2 tranches de jambon de Bayonne
- 6 feuilles de roquette
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 331 kJ / 79 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Dip d'asperges blanches
15 dk
Bavarois d'asperge
15 dk
Verrines printanières
25 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20min
Ballotine comme un macaron
25 min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.
Mousses de betterave en deux façons
15 dk