Dip d'asperges blanches

Dip d'asperges blanches

3.2 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes coupées en deux
    30 g
  • d'asperges blanches en conserve
    200 g
  • d'huile de sésame
    10 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    30 g
  • de curry en poudre
    1 c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • blanc d'œuf
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 74 kcal / 310 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 5.3 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...