
Urządzenia i Akcesoria
Dip d'asperges blanches
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
d'échalotes coupées en deux30 g
-
d'asperges blanches en conserve200 g
-
d'huile de sésame10 g
-
de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.30 g
-
de curry en poudre1 c. à café
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
blanc d'œuf1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
74 kcal /
310 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Apéritifs - entre amis
10 Przepisów
Francja
Francja