Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 200 g d'asperges blanches en conserve
- 10 g d'huile de sésame
- 30 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 310 kJ / 74 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse à l'avocat
15min
Ballotine comme un macaron
25min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Flans de petits pois
1h
Terrine de chèvre aux olives
3h 20 min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2j 30 menit
Crème de roquette au chèvre
30min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20 min
Cheesecake tomate-chèvre
4h 30 min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3j 30 menit
Mousses de betterave en deux façons
15min