Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 200 g d'asperges blanches en conserve
- 10 g d'huile de sésame
- 30 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 310 kJ / 74 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15 min
Guacamole de petits pois
20 min
Verrines "toutes vertes"
30 min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Sauce rose au yaourt
10 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25 min
Tartines de sardine au chèvre frais
10 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Verrine saumon-endive
10 min
Mousses de betterave en deux façons
15min