Urządzenia i Akcesoria
Smashed pea and bean dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
375 g
Składniki
-
water500 g
-
fresh green peas shelled, or frozen grean peas100 g
-
fresh broad beans shelled, or frozen broad beans50 g
-
fresh edamame beans shelled, or frozen edamame beans (in shells)50 g
-
garlic cloves2
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
avocado flesh only1
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)50 g
-
lemon juice to taste1 tsp
-
horseradish cream (opcjonalnie) to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
87.6 mg
Białko
4 g
Kalorie
466.9 kJ /
110.9 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Muhamara dip
30 min
Miso coleslaw
20 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Hommus
15 min
Basil pesto
10 min
Fig and walnut ice cream
8 godz. 40 min
Hommus dip
5 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Broad bean bruschetta
30 min
Orange and passionfruit Eton mess
2 godz. 50 min
Chunky basil pesto dip
10 min