![Beetroot and carrot salad with vincotto dressing Beetroot and carrot salad with vincotto dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7982bcf3-502d-49f2-922a-1f4dbd5f4162/Derivates/299ff388-8b47-4d9d-9991-9a856adb1979.jpg)
Wersje kompatybilne
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g vincotto (vino cotto), plus extra to serve (see Tips)
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g beetroot, peeled and cut into quarters (see Tips)
- 400 g carrot, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 50 g dried cranberries
- 20 g pepitas, toasted
- 20 g hemp seeds (optional)
- 2 tsp linseeds (flaxseeds)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g mixed baby salad leaves
- Danish feta, cut into pieces, to serve (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 693.1 kJ / 165 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 16.9 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 198.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli salad
10min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Beetroot salad
10min
Curried cauliflower salad
40min
Fermented beetroot dip
25h
Beetroot, pear and blue cheese salad
1u. 10min
Colourful quinoa salad
40min
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Fresh fennel salad
10min
Miso coleslaw
20min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min