Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 portions
Składniki
-
vincotto (vino cotto) plus extra to serve (see Tips)20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice (see Tips)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
carrot peeled and cut into pieces (see Tips)400 g
-
dried cranberries50 g
-
pepitas toasted20 g
-
hemp seeds (optional)20 g
-
linseeds (flaxseeds)2 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
mixed baby salad leaves60 g
-
Danish feta cut into pieces, to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
198.5 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
693.1 kJ /
165 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh fennel salad
10 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Beetroot salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Brown rice salad
40 min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.