Urządzenia i Akcesoria
Black tahini and beetroot hommus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
555 g
Składniki
-
raw beetroots (approx. 500 g), peeled and cut into pieces (2 x 3 cm)4
-
garlic cloves unpeeled4
-
cumin seeds1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
olive oil4 tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
black tahini2 tbsp
-
lemon juice50 g
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
olive oil for drizzling
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, cut into pieces2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 555 g
Sód
1737.3 mg
Białko
39.9 g
Kalorie
5917.8 kJ /
1414.4 kcal
Tłuszcz
81.7 g
Błonnik
38.4 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
141.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 godz. 40 min
Hommus
15 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Hommus dip
5 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Falafel crackers
40 min
Sundried tomato hommus with crackers
1 godz. 15 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 min
Traditional hommus
25 godz. 5 min