Urządzenia i Akcesoria
White bean dip with chimichurri
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
18 portions
Składniki
Chimichurri
-
red wine vinegar60 g
-
extra virgin olive oil160 g
-
salt1 tsp
-
garlic cloves1 - 2
-
red onion cut into quarters180 g
-
jalapeño chilli trimmed and cut into halves1
-
fresh coriander stalks and leaves (approx. 80 g)2 - 3 bunches
-
fresh flat-leaf parsley stalks and leaves2 sprigs
-
fresh oregano2 tbsp
White bean dip
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
canned cannellini beans rinsed and drained2 cans
-
lemon juice1 ½ tbsp
-
tahini1 tbsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
paprika to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
330.1 mg
Białko
5 g
Kalorie
734.8 kJ /
175.6 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Hommus
15 min
Basil pesto
10 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Hazelnut quince friands
2 godz. 25 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min