Urządzenia i Akcesoria
Parsnip and bean mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
parsnip peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)550 g
-
milk100 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)400 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
228.8 mg
Białko
7 g
Kalorie
793 kJ /
188.8 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 min
Hommus
15 min
Broccoli salad
10 min
Coleslaw
10 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Cauliflower mash
25 min
Spiced cauliflower pilau
20 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Fresh fennel salad
10 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min