Urządzenia i Akcesoria
Parsnip and bean mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
parsnip peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)550 g
-
milk100 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)400 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
228.8 mg
Białko
7 g
Kalorie
793 kJ /
188.8 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus and broad bean salad
25 min
Warm cabbage dish
15 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Coleslaw
10 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Curried cauliflower salad
40 min
Beetroot risotto
35 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Spiced carrot porridge
25 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Asparagus risotto
40 min