Urządzenia i Akcesoria
Parsnip and bean mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
parsnip peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)550 g
-
milk100 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)400 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
228.8 mg
Białko
7 g
Kalorie
793 kJ /
188.8 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.
Raw cauliflower tabouli
30 min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 godz.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Cauliflower mash
25 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Oatcakes with Moroccan hommus
50 min