Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pie crust
- 100 g blanched almonds
- 40 g sesame seeds
- 200 g rolled oats
- ¼ tsp salt
- 125 g filtered water
Leek filling
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred, cut into halves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 leeks (approx. 400 g), white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g raw cashews
- 150 g filtered water
- 2 tsp salt
- 40 g cornflour
- 300 g silken tofu, cut into pieces
- 1 - 2 pinches paprika
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1623.4 kJ / 386.5 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 25.8 g
- Tłuszcz
- 24.4 g
- Błonnik
- 8.6 g
Alternatywne przepisy
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Vegetarian quiche
1sa 55 dk
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min