Urządzenia i Akcesoria
Leek quiche
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Pie crust
-
blanched almonds100 g
-
sesame seeds40 g
-
rolled oats200 g
-
salt¼ tsp
-
filtered water125 g
Leek filling
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves3
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred, cut into halves1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
extra virgin olive oil40 g
-
leeks (approx. 400 g), white part only, cut into thin slices (5 mm)2
-
raw cashews100 g
-
filtered water150 g
-
salt2 tsp
-
cornflour40 g
-
silken tofu cut into pieces300 g
-
paprika1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.8 g
Kalorie
1623.4 kJ /
386.5 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
8.6 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Vegetarian quiche
1 godz. 55 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Tofu scramble
25 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min