Urządzenia i Akcesoria
Sweetcorn and black rice salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Dressing
-
light olive oil80 g
-
orange juice (approx. ½ orange)30 g
-
apple cider vinegar30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
Black rice salad
-
black rice (see Tips)200 g
-
water1000 g
-
cinnamon quills2
-
caraway seeds1 tsp
-
cardamom pods crushed5
-
sweet corn cobs husk removed2
-
red onion cut into thin slices20 - 40 g
-
pecan nuts100 g
-
orange peeled and segmented1
-
pomegranate cut into quarters and arils removed (see Tips)1
-
fresh coriander leaves only, cut into pieces5 sprigs
-
fresh mint leaves only, cut into pieces5 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, cut into pieces10 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
147.5 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
3152.3 kJ /
750.5 kcal
Tłuszcz
41.7 g
Błonnik
17.1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
73.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Curried cauliflower salad
40 min
Satay noodle salad
35 min
Caribbean curry
40 min
Vegetable chilli
50 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Colourful quinoa salad
40 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Dukkah
25 min