Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 500 g de poivrons rouges ou orange, épépinés et détaillés en lanières
- 250 g de cassonade
- 1 pincée de safran en poudre
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 839 kJ / 197 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 45.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poivrons marinés
55 dk
Menu 2 - Maki de foie gras à la mangue
45 dk
Tapenade
10 Min
Tarama et ses miniblinis
1 godz. 45 min
Brochettes de filets de sardine
1h 25min
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40 dk
Tartinade de champignons amande-muscade
20 dk
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15min
Houmous de châtaigne à l'orientale
10 Min
Focaccias aux herbes
3h 45min
Pesto persan
10 Min
Tatin de poivron et tapenade
1 Std. 5 Min