Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune non traité, pelé à vif, épépiné et coupé en deux
- 200 g de poivron rouge, épépiné et coupé en morceaux
- 150 g de sucre en poudre
- 650 g de glaçons
- 8 feuilles de menthe fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 357 kJ / 85 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrine saumon-endive
10min
Gaspacho carotte-orange
1sa 20 dk
Gaspacho de tomate à la framboise
15 min
Fraîcheur de yaourt
5 min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15 min
Glace au parmesan
12h
Jus acidulé
5 min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5 min
Gaspacho sucré-salé
5 min
Verrine exotique
5 min
Flans de petits pois
1h
Île flottante au foie gras
25 min