Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de boisson végétale à l'amande
- 3 branches de verveine citronnelle fraîche
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 40 g de purée d'amande blanche
- 50 g de cassonade
- 300 g de bananes
- 35 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 748 kJ / 178 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème au chocolat sans lactose
12 Std.
Crème brûlée légère au potimarron
50 min
Roulés pavot-cranberries
2hod.
Gâteau de riz à la pâte de haricot azuki
3h 55 min
Soufflé de millet au thon sans gluten
1h 15min
Crème à la horchata
50 min
Tarte de polenta aux fruits
40min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 phút
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2h 15min
Xerém à la farine de maïs au thon frais
40min
Crème fondante aux dattes et aux noisettes
2h 15min
Pâte à tartiner sans sucre
10min