Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ c. à café d'agar-agar (2 g environ)
- 1 goutte d'extrait naturel d'amande amère
- 2 c. à soupe de miel
- 2 c. à soupe de purée d'amande blanche
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 312 kJ / 74 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 6.7 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 Min
Mix de farines sans gluten
5 dk
Brioche sans gluten
3 Std. 15 Min
Entremets chocolat noisette
2 Std. 30 Min
Pain sans gluten à la châtaigne
2 Std. 30 Min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2 godz. 15 min
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Pâte sablée sans gluten
5 dk
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45 Min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 Min
Pâte brisée sans gluten
5 dk
Riz au lait de riz
35 Min