Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1250 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 1 filet d'huile d'olive
-
250
g de polenta
lub 250 g de semoule de maïs précuite - 10 g de graines de lin brunes
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 38 kJ / 9 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Crackers à l'amarante sans gluten
25min
Polenta aux olives
45 min
Béchamel allégée
15min
Croquettes de quinoa
1u.
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Panisses
30min
Polenta aux olives et tomates confites
45 min