Urządzenia i Akcesoria
Yu Sheng with Osmanthus Honey Dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
10 portions
Składniki
-
honey60 g
-
plum sauce60 g
-
freshly squeezed lime juice80 g
-
osmanthus flower (see tips)2 tsp
-
pine nuts (opcjonalnie)20 g
-
peanuts20 g
-
sesame seeds, white15 g
-
carrot cut into 8-10 cm pieces300 g
-
radish white , cut into 8-10 cm pieces300 g
-
radish green, cut into 8-10 cm pieces300 g
-
abalone1 can
-
mandarin oranges peeled and separated2 - 3
-
pomegranate seed50 g
-
fish skin crackers
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
cooking oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 portions
Sód
2931.6 mg
Białko
62.4 g
Kalorie
5896.1 kJ /
1409.2 kcal
Tłuszcz
91.2 g
Błonnik
16.8 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Węglowodany
98 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cutter+
18 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 godz.
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Herby potato salad with crisp topping
50 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Chicken Liver Pate
25 min
Coleslaw
10 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 godz.
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min