Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beef
- 2 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp fish sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp sesame oil
- 400 g beef fillet, cut into thin strips (6 x 1 cm)
- 500 g water
Dressing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g avocado oil
- ½ - 1 tbsp fish sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp soy sauce or tamari
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 1 tbsp brown sugar
Salad
- ¼ cabbage (approx. 330 g), cut into pieces
- ¼ red onion, to taste
- 90 g slivered almonds, raw or toasted
- 100 g tatsoi or fresh baby spinach leaves
- long red chilli, finely sliced, for garnishing (optional)
- fresh lime cheeks, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3098 kJ / 737.5 kcal
- Białko
- 61.8 g
- Węglowodany
- 8.3 g
- Tłuszcz
- 50.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 1412.5 mg
Alternatywne przepisy
Pork san choy bau
25 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Thai beef salad with noodles
1h
Prawn and chicken laksa
40 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Thai beef salad
1h 15min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Thai chicken wraps
40 min
Warm satay chicken salad
55 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min