Urządzenia i Akcesoria
Warm Aussie potato salad (peeler)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)50 g
Cooked mayo
-
grapeseed oil300 g
-
eggs2
-
white vinegar30 g
-
salt1 tsp
Potato salad
-
water1100 g
-
red potatoes ensure potatoes are cut small enough to fit through hole in mixing bowl lid800 g
-
eggs4
-
bacon cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
spring onions/shallots trimmed and finely sliced (green parts reserved for garnishing)3
-
olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1152.9 mg
Białko
22.3 g
Kalorie
4795.4 kJ /
1146.1 kcal
Tłuszcz
103.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached eggs using blade cover
30 min
Traditional sausage rolls
50 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Steamed rice
25 min
Bacon with chicken strips
15 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Cheese and bacon scones
35 min
Lemonade scones
25 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
Mashed potatoes for two
30 min