Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
TM5 TM6

Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup

4.5 (60 ocen)

Składniki

  • 600 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 200 g onions, quartered
  • 30 g olive oil
  • 3 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 700 - 800 g water, depending on desired consistency
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 150 g blanched hazelnuts
  • 100 g soy cream
  • 3 Tbsp truffle oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1514 kJ / 366 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
531 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy