![Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154485.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 10 - 12 sprigs fresh mixed herbs (e.g. parsley, basil, chives), leaves only
- 1 garlic clove
- ½ fresh chillies
- 60 g olive oil
- 1200 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g quinoa
- 600 g fresh salmon fillets, skinless (2 cm thick)
- 160 g red capsicum, cut into pieces
- 50 g red onion, cut into pieces
- 120 g cucumber, cut into pieces
- 150 g feta cheese, cut into pieces
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp vinegar
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g roma tomatoes, cut into pieces (2 cm)
- 1 avocado, flesh only (150-200 g), sliced
- 100 g kale, thinly sliced
- 1 tbsp pumpkin seeds (opcjonalnie)
- 2 tbsp dried cranberries (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2238 kJ / 534 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 6 g
Alternatywne przepisy
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Mango salmon bowl
40 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Salmon with yoghurt dressing
55 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 Std. 15 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min