
Urządzenia i Akcesoria
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
lemon zest only, no white pith½
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley, basil, chives), leaves only10 - 12 sprigs
-
garlic clove1
-
fresh chillies½
-
olive oil60 g
-
water1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
quinoa100 g
-
fresh salmon fillets skinless (2 cm thick)600 g
-
red capsicum cut into pieces160 g
-
red onion cut into pieces50 g
-
cucumber cut into pieces120 g
-
feta cheese cut into pieces150 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
vinegar1 tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
roma tomatoes cut into pieces (2 cm)300 g
-
avocado flesh only (150-200 g), sliced1
-
kale thinly sliced100 g
-
pumpkin seeds (opcjonalnie)1 tbsp
-
dried cranberries (opcjonalnie)2 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
534 kcal /
2238 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
6 g