Crunchy carrot salad

Crunchy carrot salad

4.5 53 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • orange zest only, no white pith
    ½
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    6 sprigs
  • orange juice (approx. 1 orange)
    30 g
  • carrots (approx. 4), peeled and cut into thirds
    450 g
  • green apple cut into quarters and cores removed
    250 g
  • celery stalks (approx. 120 g), cut into halves
    2
  • sea salt (optional)
    1 pinch
  • walnuts chopped (optional)
    60 g
  • olive oil (optional)
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 145 kcal / 609 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 9.5 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 77 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...