![Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b8b11696-d753-4ef3-b6cb-46e416e6c4fa/Derivates/143af7df-fb41-4fc6-b883-89c2c5bc940e.jpg)
Wersje kompatybilne
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 60 g fish sauce (see Tips)
- 60 g white vinegar
- 60 g water
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tbsp lime juice
Shredded chicken salad
- 600 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or paste (see Tips)
- 500 g chicken breast fillet, cut into pieces (8 cm)
- 150 g vermicelli noodles
- 100 g snow peas, trimmed and cut into thin strips
- 150 g bean sprouts
- 2 carrots, cut into julienne
- 10 sprigs fresh mint, leaves only
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 tbsp roasted unsalted peanuts, to sprinkle
- 2 tbsp fried shallots, to sprinkle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1798.6 kJ / 428.3 kcal
- Białko
- 19.9 g
- Węglowodany
- 50.9 g
- Tłuszcz
- 14.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 1571 mg
Alternatywne przepisy
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4h 35 min
Beef fajitas
30min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
Sticky chicken
24h 35min
Chicken gyros with tzatziki
30min
Pulled pork burgers
4 Std. 20 Min
Shredded chicken 2-for-1
40p
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Beef tacos
25 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min