Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 9 oz red beets, peeled and cut into pieces
- 8 oz Pink Lady apples, cored and quartered
- 5 oz carrots, peeled and cut into pieces
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 1 oz pomegranate molasses
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp freshly ground black pepper, to taste
- 2 oz pine nuts
- 1 oz sunflower seeds
- endive leaves, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 640 kJ / 153 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Apple Wild Rice
50 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 min
Green Bean Gremolata
25 Min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 Min
Hawaiian Coleslaw
15 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min