Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 9 oz red beets, peeled and cut into pieces
- 8 oz Pink Lady apples, cored and quartered
- 5 oz carrots, peeled and cut into pieces
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 1 oz pomegranate molasses
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp freshly ground black pepper, to taste
- 2 oz pine nuts
- 1 oz sunflower seeds
- endive leaves, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 640 kJ / 153 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Orange Liqueur Zabaglione
15 分钟
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 dk
One-Pot Barley and Vegetables
1hod. 10min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Minestrone
45 分钟
Lemon Caper Asparagus
25 dk
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Beet Hummus
20 分钟
5-Second Rainbow Salad
5 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min