Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Schalotten
- 200 g Rinderfilet, in Stücken
- 1 Eigelb
- 10 g Öl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Kapern, abgetropft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 855 kJ / 204 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 Std. 25 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9u.
Rindfleisch-Tatar
30 min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 godz. 50 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Lachs-Tatar
5 min
Garnelencocktail
30 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min