Tatar

Tatar

4.1 171 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 Portionen

Składniki

  • Schalotten
    20 g
  • Rinderfilet in Stücken
    200 g
  • Eigelb
    1
  • Öl
    10 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Kapern abgetropft
    1 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 23 g
Kalorie 855 kJ / 204 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...