Rindertatar mit Kapern und Aioli

Rindertatar mit Kapern und Aioli

4.1 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 Portionen

Składniki

  • rote Zwiebel halbiert
    30 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, Öl aufgefangen
    30 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • glatte Petersilie abgezupft
    5 g
  • Senf
    15 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Chiliflocken
    1 Prise
  • Eigelb
    2
  • Rinderfilet in Würfeln (3 cm), leicht angefroren (siehe Tipp)
    200 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Kapern abgetropft
    4 TL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1389 mg
Białko 26 g
Kalorie 1665 kJ / 398 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...