Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 Zweige Estragon, abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 80 g Schalotten
- 80 g Weißweinessig
- 180 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- ½ - 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 195 g
- Tłuszcz nasycony
- 104 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 1272 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Pisco Sour
10 min.
Pisco Sour
10 min.
Sauce Hollandaise
15 min
Remoulade
10 min.
Sauce Béarnaise
15 min
Sauce Béarnaise
40 min.
Vitello Tonnato
48h
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min.
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min
Klassische Zabaglione
15 min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 min.