Sauce Béarnaise
TM6

Sauce Béarnaise

4.4 (136 ocen)

Składniki

  • 4 - 5 Zweige Estragon, abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
  • 80 g Schalotten
  • 80 g Weißweinessig
  • 180 g Butter, in Stücken
  • 4 Eigelb
  • ½ - 1 TL Salz
  • 2 Prisen Pfeffer

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
7784 kJ / 1859 kcal
Białko
25 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
195 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Błonnik
1.6 g
Sód
1272 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy