Sauce Béarnaise

Sauce Béarnaise

4.4 153 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
400 g

Składniki

  • Estragon abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
    4 - 5 Zweige
  • Schalotten
    80 g
  • Weißweinessig
    80 g
  • Butter in Stücken
    180 g
  • Eigelb
    4
  • Salz
    ½ - 1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Sód 1272 mg
Białko 25 g
Kalorie 7784 kJ / 1859 kcal
Tłuszcz 195 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 104 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...