Urządzenia i Akcesoria
Sauce Béarnaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
400 g
Składniki
-
Estragon abgezupft, Zweige zur Seite gelegt4 - 5 Zweige
-
Schalotten80 g
-
Weißweinessig80 g
-
Butter in Stücken180 g
-
Eigelb4
-
Salz½ - 1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
1272 mg
Białko
25 g
Kalorie
7784 kJ /
1859 kcal
Tłuszcz
195 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mmmhh, cremig!
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vitello Tonnato
48 godz.
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 godz.
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min
Sauce Béarnaise
40 min
Sauce Hollandaise
15 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min
Sauce Béarnaise
15 min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min