Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare

Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare

4.8 72 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
6 Portionen

Składniki

  • bunter Pfeffer
    10 g
  • Wasser
    1700 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • Roastbeef
    600 g
  • Meersalz zum Würzen
  • Butter
    25 g
  • Pfeffer zum Würzen
  • Öl zum Braten
Sauce Tartare
  • Kapern abgetropft
    20 g
  • Cornichons
    100 g
  • Eier hart gekocht, halbiert
    3
  • Schmand
    150 g
  • Mayonnaise
    150 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Worcester-Sauce
    5 g
  • Zitronensaft
    2 - 3 Spritzer
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    ½ Bund

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 455 kcal / 1906 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 1125 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...