Lachs-Tatar
TM6 TM5

Lachs-Tatar

4.3 ( 79 ocen )

Składniki

  • 1 TL rosa Pfefferkörner und etwas mehr zum Garneiren
  • 2 Stängel Dill abgezupft und etwas mehr zum Garnieren
  • 300 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut (Sushi-Qualität), in 3 Stücken
  • 40 g Zitronensaft
  • 2 EL Olivenöl
  • ½ TL Worcester-Sauce
  • ½ TL Salz
  • 1 Prise Pfeffer
  • 100 g Brunnenkresse
    lub 100 g gemischter Blattsalat

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
111 kcal / 463 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy