Glasiertes Schweinefleisch auf Vermicelli

Glasiertes Schweinefleisch auf Vermicelli

4.6 16 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 Portionen

Składniki

  • Schweinelende in Streifen (5 mm x 1 cm x 5 cm)
    600 g
  • Sojasauce
    50 g
  • Reisnudeln getrocknet
    300 g
  • Öl
    50 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • frischer Ingwer fein gerieben
    1 TL
  • rote Zwiebeln geachtelt
    150 g
  • rote Paprika in Streifen (5 mm x 5 cm)
    150 g
  • Möhren in Streifen (5 mm x 5 cm)
    150 g
  • Wasser
    1280 g
  • Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
    1 TL
  • Austernsauce
    70 g
  • brauner Zucker
    1 TL
  • Zuckerschoten schräg halbiert
    100 g
  • Mini Pak Choi grob geschnitten
    150 g
  • Salz
    1 TL
  • rote Chili, frisch in dünnen Ringen
    1
  • Cashewkerne, geröstet, ungesalzen
    2 EL
  • Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 30 g
Kalorie 1735 kJ / 415 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 3.5 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...