Urządzenia i Akcesoria
Kabeljauwsoep met Spinazie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
ui in vier gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie20 g
-
visbouillon1000 g
-
aardappelen in blokjes (3 cm)500 g
-
bladspinazie, vers grof gehakt150 g
-
zout½ tl
-
Ras el Hanout1 tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in blokjes (4 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1192.6 mg
Białko
31.2 g
Kalorie
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
26.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Soep, puur genieten
4 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Nessuna valutazione
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Nessuna valutazione
Pasta met crème van pistache
30min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nessuna valutazione
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nessuna valutazione
Romige courgettensoep
35min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nessuna valutazione
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nessuna valutazione
Lams- en Quinoastoofpot
Nessuna valutazione
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Nessuna valutazione
Graubünden gerstsoep
Nessuna valutazione
Pompoensoep met room
35min