Urządzenia i Akcesoria
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 stuks
Składniki
Express bladerdeeg
-
boter eerder in stukken bevroren150 g
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
koud water75 g
Vulling
-
rozijnen150 g
-
rum100 g
-
appels Golden, geschild, ontpit, in stukken5
-
kaneelpoeder en iets meer als afwerking1 tl
-
halfgezouten boter in kleine stukken50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
3 g
Kalorie
1614 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
43.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Desserts
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Brak ocen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Brak ocen
Turkse moussaka
1 godz. 10 min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Mini Fougasse
Brak ocen
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 godz. 30 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Brak ocen
Kip met rode paprika
1 godz. 5 min
Yoghurt met appel en bosbessen
12 godz. 40 min
Kip- en aspergetaartjes
1 godz. 35 min
Tomaat en Chili jam
1 godz. 15 min
Zeevruchtenstoofpot
1 godz. 5 min