Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers

Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 stuks

Składniki

Express bladerdeeg
  • boter eerder in stukken bevroren
    150 g
  • bloem en iets meer om te bewerken
    150 g
  • koud water
    75 g
Vulling
  • rozijnen
    150 g
  • rum
    100 g
  • appels Golden, geschild, ontpit, in stukken
    5
  • kaneelpoeder en iets meer als afwerking
    1 tl
  • halfgezouten boter in kleine stukken
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stuk

Białko 3 g
Kalorie 1614 kJ / 385 kcal
Tłuszcz 21.5 g
Błonnik 5.3 g
Węglowodany 43.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...