Urządzenia i Akcesoria
Bouillabaisse
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porties
Składniki
-
ui in tweeën gesneden60 g
-
prei wit, fijngesneden60 g
-
tomaten gevierendeeld300 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie20 g
-
Pastis20 g
-
droge witte wijn100 g
-
water750 g
-
visbouillon5 g
-
tomatenpuree10 g
-
steranijs1
-
kruidnagel1
-
sinaasappelschil van 1 sinaasappel
-
bouquet garni1
-
venkelzaad, gedroogd6 g
-
aardappelen in grote blokjes gesneden200 g
-
prei wit, gesneden60 g
-
wortelen in stukken snijden170 g
-
venkelknol schuin gesneden150 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt300 g
-
verse kokkels350 g
-
goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt in zes stukken gesneden150 g
-
zalmfilet, vers zonder vel, in zes stukken gesneden200 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in zes stukken gesneden150 g
-
rauwe gepelde langoustines groot6
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
37 g
Kalorie
1507 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Klassiekers
27 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 min
Kip Fricassee met Asperges
1 godz.
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Zalm mozaïek
Brak ocen
Lactosevrije warme chocolademelk
Brak ocen
Gember schillen
Brak ocen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 min
Portugees crème brûlée
25 min
Aalsterse Vlaai
1 godz.
Waterzooi van Kip
1 godz.