Urządzenia i Akcesoria
Kip met romige groenten saus
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
water600 g
-
wortelen in stukken gesneden130 g
-
bleekselderij in stukken gesneden60 g
-
50 g verse peterselieselderij bladeren60 g
-
1 kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
kipfilet in repen gesneden (5 cm x 2 cm)600 g
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
vers gemalen peper plus extra naar smaak¼ tl
-
verse champignons in plakjes gesneden150 g
-
meel40 g
-
room100 g
-
Worcestershire saus (opcjonalnie)1 tl
-
citroensap1 tl
-
ongezouten boter in stukken gesneden60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
39 g
Kalorie
1693 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 godz.
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Kip in perziksaus
40 min
Crostini met champignons en fontinakaas
Brak ocen
Kipfricassee
Brak ocen
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Zalmsoufflé
1 godz.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min