Urządzenia i Akcesoria
Balletjes in tomatensaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portie
Składniki
Gehaktballetjes
-
brood vers of oudbakken, in stukken gesneden40 g
-
melk80 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren6 - 12 takjes
-
teentje knoflook (opcjonalnie)1
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Tomatensaus
-
olie plus extra voor het invetten20 gram
-
teentje knoflook1
-
uien in partjes gesneden200 g
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1323.3 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
1876.6 kJ /
448.5 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Brak ocen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 godz. 40 min
Butternutsoep met Curry en Mango
30 min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Brak ocen
Pasta met crème van pistache
30 min
Spaghetti carbonara
30 min
No-Bake-Tiramisu-Taart
7 godz. 30 min
Verfrissende Melkdrank
5 min
Chocoladetaart met Pistache
4 godz. 45 min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 min
Stoofvlees
3 godz. 10 min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 min