Urządzenia i Akcesoria
Balletjes in tomatensaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portie
Składniki
Gehaktballetjes
-
brood vers of oudbakken, in stukken gesneden40 g
-
melk80 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren6 - 12 takjes
-
teentje knoflook (opcjonalnie)1
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Tomatensaus
-
olie plus extra voor het invetten20 gram
-
teentje knoflook1
-
uien in partjes gesneden200 g
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1323.3 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
1876.6 kJ /
448.5 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Maanzaadslakken
Brak ocen
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 min
Zalm en koolsla broodbeleg
15 min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 godz. 40 min
Stoofvlees
3 godz. 10 min
Béchamelsaus
15 min
No-Bake-Tiramisu-Taart
Brak ocen
Geraardbergse Mattentaarten
1 godz.
Verse Tomatensoep
30 min