Urządzenia i Akcesoria
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porties
Składniki
-
sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)2
-
olijfolie plus 1 el om te bakken5 g
-
1 tl brandy, Franscognac1 tl
-
roze peperkorrels1 tl
-
zure room300 g
-
boter om in te smeren
-
garnalen, rauw, gepeld400 g
-
zeezout of naar smaak3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 snuifje
-
verse bieslook gehakt1 el
-
eierdooiers van grote eieren2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
13.6 g
Kalorie
908 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Roze herfst
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Wintergroente en rundvlees cholent
4 godz. 30 min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 godz. 50 min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Brak ocen
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Brak ocen
Hainanese kiprijst
1 godz. 20 min
Zalmsoufflé
1 godz.
Bouillabaisse
Brak ocen
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Portugees crème brûlée
25 min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 godz.