Urządzenia i Akcesoria
Zoetzure varkensribbetjes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
olie10 g
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
varkensribbetjes in kleine stukken (ong. 5 cm)500 g
-
poedersuiker naar eigen smaak50 g
-
rijstwijn50 g
-
azijn50 g
-
lichte sojasaus15 g
-
donkere sojasaus10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
33.1 mg
Białko
14.2 g
Kalorie
3193.5 kJ /
763.3 kcal
Tłuszcz
71.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
29.3 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mediterrane groentepasta
Brak ocen
Kip Fricassee met Asperges
1 godz.
Champagne gelei
Brak ocen
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Enchiladas met rundvlees
30 min
Spaghetti carbonara
30 min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 godz.
Roggebrood
Brak ocen
Speculoospasta
10 min
Balletjes in tomatensaus
1 godz. 10 min
Koninginnenhapje
55 min