Urządzenia i Akcesoria
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porties
Składniki
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
23 g
Kalorie
1193 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Klassiekers
27 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gegratineerde coquilles
25 min
Ananas Dessert met Meringue
25 min
Zalm met rijst en champignons
30 min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Brak ocen
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Aardappelpuree en merguez
Brak ocen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Brak ocen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Brak ocen
Viscurry
35 min