Urządzenia i Akcesoria
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porties
Składniki
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
23 g
Kalorie
1193 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Klassiekers
27 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Geraardbergse Mattentaarten
1 godz.
Mango Dessert met Passie Fruit
10 min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Brak ocen
Speculoos druiven tiramisu
1 godz.
Koolstoofpot met kalkoen
40 min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Brak ocen
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 godz. 30 min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 godz. 15 min
Kip- en aspergetaartjes
1 godz. 35 min
Volkorenbrood
Brak ocen
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 min