Urządzenia i Akcesoria
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porties
Składniki
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
23 g
Kalorie
1193 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Klassiekers
27 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vanillevla met rabarber
50 min
Romige Feta Dip
Brak ocen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Brak ocen
Spaghetti Bolognese
40 min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Brak ocen
Stoofpotje van Aubrac
17 godz. 30 min
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Brak ocen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 min
Dadel curry dip
5 min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 godz. 45 min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Brak ocen