Urządzenia i Akcesoria
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porties
Składniki
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
23 g
Kalorie
1193 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Klassiekers
27 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 godz. 15 min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 godz. 30 min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Brak ocen
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Brak ocen
Kip met rode paprika
1 godz. 5 min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Brak ocen
Geraardbergse Mattentaarten
1 godz.
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 min