Urządzenia i Akcesoria
Taartje zonder koken met zalm en dille
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 porties
Składniki
-
boter in stukken70 g
-
aperitiefkoekjes type TUC200 g
-
citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)20 g
-
verse dille en iets meer voor de afwerking1 bos
-
verse bieslook1 bos
-
roomkaas150 g
-
mascarpone150 g
-
rucola voor de afwerking
-
radijsjes in dunne reepjes1 bos
-
gerookte zalm in dunne reepjes400 g
-
balsamicoazijn voor de afwerking
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
902.1 mg
Białko
16 g
Kalorie
1683.8 kJ /
403.6 kcal
Tłuszcz
29.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ouders verwennen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Speculoos Druiven Tiramisu
1 godz.
Kip Fricassee met Asperges
1 godz.
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 godz. 50 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Bevroren veenbessen margarita
5 min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 godz. 30 min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Vinaigrette van paprika's
Brak ocen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min