Urządzenia i Akcesoria
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portie
Składniki
-
extra vergine olijfolie20 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukjes (2-3 cm)200 - 250 g
-
witte wijn60 g
-
olijfolie20 g
-
ui in stukjes (2-3 cm)75 g
-
teentje knoflook½ - 1
-
rode paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
groene paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
paprikapoeder½ - 1 volle theelepel
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
witte kortkorrelige rijst150 g
-
water200 g
-
zout½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1442.2 mg
Białko
30.6 g
Kalorie
3102 kJ /
741 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
68.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min.
Chocolade-Sinaasappel Posset
5hod. 40min.
Rijst met kip en champignons
30min.
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min.
Spaghetti Bolognese
40min.
Romige pasta met kip en broccoli
30min.
Fruit ijs
5min.
Hong Kong rijst met worst
55min.
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Žádné hodnocení
Pistache Crème Brûlée
3hod. 20min.
XXL kip pastei
1hod. 55min.
Risottata met kip en champignons
40min.