Urządzenia i Akcesoria
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portie
Składniki
-
extra vergine olijfolie20 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukjes (2-3 cm)200 - 250 g
-
witte wijn60 g
-
olijfolie20 g
-
ui in stukjes (2-3 cm)75 g
-
teentje knoflook½ - 1
-
rode paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
groene paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
paprikapoeder½ - 1 volle theelepel
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
witte kortkorrelige rijst150 g
-
water200 g
-
zout½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1442.2 mg
Białko
30.6 g
Kalorie
3102 kJ /
741 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
68.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Speculoos Druiven Tiramisu
1 godz.
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Brak ocen
Zalm met rijst en champignons
30 min
Rijst met kip en champignons
30 min
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
XXL kip pastei
1 godz. 55 min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 min
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 min