Urządzenia i Akcesoria
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portie
Składniki
-
extra vergine olijfolie20 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukjes (2-3 cm)200 - 250 g
-
witte wijn60 g
-
olijfolie20 g
-
ui in stukjes (2-3 cm)75 g
-
teentje knoflook½ - 1
-
rode paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
groene paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
paprikapoeder½ - 1 volle theelepel
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
witte kortkorrelige rijst150 g
-
water200 g
-
zout½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1442.2 mg
Białko
30.6 g
Kalorie
3102 kJ /
741 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
68.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Verfrissende Melkdrank
5min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Ninguna valoración
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Ninguna valoración
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Spaghetti carbonara
30min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Pikante Kip met Kokosrijst
Ninguna valoración
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Tomatensoep met Burrata
35min