Pittige Goulash met Donker Bier

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 portie

Składniki

  • olijfolie
    90 g
  • teentjes knoflook in tweeën gesneden
    6
  • rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)
    1200 g
  • rode uien in partjes gesneden
    500 g
  • chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)
    1 - 2
  • stout bier
    200 g
  • vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)
    2
  • steranijs
    2 - 4 stukken
  • zout
    1 tl
  • peper, gemalen
    1 tl
  • sjalotten
    10 - 12
    10 - 12 witte uien
  • wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)
    250 g
  • peterselie, vers fijngehakt, om te serveren

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 1021.4 mg
Białko 36.6 g
Kalorie 1717 kJ / 410 kcal
Tłuszcz 17.4 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 25.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...