Polenta-Pie

Polenta-Pie

3.8 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 Stücke

Składniki

  • Rosmarin abgezupft
    2 Zweige
  • Milch
    150 g
  • Eier
    3
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Olivenöl
    40 g
  • Wasser
    450 g
  • Tomatenmark
    100 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Zucker
    ½ TL
  • Polenta-Grieß (Maisgrieß)
    150 g
  • Rinderfilet in feinen Streifen
    400 g
  • Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
    1 Dose
  • Oliven, schwarz, entsteint
    100 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 189 kcal / 790 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...