Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g Wasser
- 500 g Bundmöhren, längs geviertelt
- ¾ TL Salz
- 30 g Butter, in Flöckchen
- 6 Eier
- 150 g Ziegenfrischkäse
- 50 g gemischte Kräuter (Petersilie, Kerbel, Estragon, Dill), abgezupft
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 4 EL Schnittlauch, in Röllchen
- 2 EL Olivenöl
- 2 EL Zitronensaft
- 1 Prise Fleur de Sel
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1282 kJ / 306 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spargel-Omelette
50 Min
Spinattorte
1 Std.
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40 Min
Lauwarmer Pastinakensalat
1h 5min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1h 10min
Kürbisauflauf
1 Std. 50 Min
Gemüse-Frittata
40 Min
Paprika-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 Min
Möhrenspaghetti mit Möhrengrün-Pesto
25min
Zucchini-Kräuter-Omelette
50 Min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1小时 20 分钟
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 Min