Urządzenia i Akcesoria
Möhren-Kräuter-Omelette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser1200 g
-
Bundmöhren längs geviertelt500 g
-
Salz¾ TL
-
Butter in Flöckchen30 g
-
Eier6
-
Ziegenfrischkäse150 g
-
gemischte Kräuter (Petersilie, Kerbel, Estragon, Dill), abgezupft50 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat1 Prise
-
Schnittlauch in Röllchen4 EL
-
Olivenöl2 EL
-
Zitronensaft2 EL
-
Fleur de Sel1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
1282 kJ /
306 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Petersilienwurzel-Tortilla
45 min
Kohlrabitaler mit pikantem Omelette
30 min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1 godz. 20 min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35 min
Wurzel-Tortilla
1 godz.
Rosenkohl-Auflauf
1 godz.
Spargel-Omelette
50 min
Spinat-Tomaten-Omelette
40 min
Paprika-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 min
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40 min
Brokkoli-Schinken-Omelette
35 min
Herzhafter Gemüseeintopf
40 min