Garnelen-Bohnen-Frittata
TM6 TM5 TM31

Garnelen-Bohnen-Frittata

3.7 ( 13 ocen )

Składniki

  • 3 Stängel Bohnenkraut abgezupft
  • 4 Stängel Petersilie abgezupft
  • 5 Eier (Kl. M)
  • 1 EL Sahne
  • ¾ TL Salz
  • 5 Prisen Pfeffer
  • 1 Knoblauchzehe
  • 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
  • 400 g Garnelen, roh, geschält ohne Kopf, TK, aufgetaut
  • 150 g grüne Bohnen, TK aufgetaut
  • 500 g Wasser

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
296 kcal / 1241 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy