Garnelen-Bohnen-Frittata

Garnelen-Bohnen-Frittata

3.7 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Bohnenkraut abgezupft
    3 Stängel
  • Petersilie abgezupft
    4 Stängel
  • Eier (Kl. M)
    5
  • Sahne
    1 EL
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    5 Prisen
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    2 EL
  • Garnelen, roh, geschält ohne Kopf, TK, aufgetaut
    400 g
  • grüne Bohnen, TK aufgetaut
    150 g
  • Wasser
    500 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 296 kcal / 1241 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...