Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo

Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo

3.4 60 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Mandeln
    40 g
  • Parmesan in Stücken
    60 g
  • Eier (Kl. M)
    4
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Pfeffer
    8 Prisen
  • Knollensellerie in Scheiben (1 cm)
    500 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    6 EL
  • Tomaten, geschält (425 g)
    1 Dose
  • Wasser
    300 g
  • Kokosblütenzucker
    2 Prisen
  • Pilze (z.B. Champignons, Shiitake, Kräuterseitlinge), in mundgerechten Stücken
    250 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 408 kcal / 1707 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...