Urządzenia i Akcesoria
Coconut and Coriander Chutney
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g
Składniki
-
fresh red chillies deseeded2
-
fresh root ginger cut in round slices (1 mm)½ cm
-
onions quartered70 g
-
brown sugar25 g
-
coconut flesh, fresh cut in pieces (1 cm)70 g
-
fresh coriander leaf5 g
-
lemon juice50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
35.1 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1762.7 kJ /
421.3 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
20.8 g
Węglowodany
53.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Palak Paneer
45 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Chapatis
1 godz. 30 min
Paneer Makhani
1 godz.
Vegetable Samosa Filling
30 min
Coriander Chutney
5 min
Puri
35 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min
Chana Masala
45 min