Urządzenia i Akcesoria
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Coconut Roti
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fresh coconut (see tips)200 g
-
water lukewarm100 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
oil plus extra for frying2 Tbsp
Kuruma Iraichchi
-
beef chuck steak, boneless diced (approx. 3 cm)750 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper to taste2 - 4 tsp
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground cumin2 tsp
-
dried fennel seeds1 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)1 cm
-
bird's eye chillies, fresh deseeded if preferred3 - 5
-
onions quartered2
-
ground turmeric½ tsp
-
fresh curry leaves8
-
pandan leaves tied in a knot2
-
white wine vinegar2 Tbsp
-
fresh lemon grass halved1
-
tomato purée1 Tbsp
-
coconut cream270 g
-
ghee1 Tbsp
-
lime cut in wedges for serving1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
3054 kJ /
727 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Chicken Akhni
1h 30min
Beef Rendang
2h 30min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Beef Madras
1h 30min
Chicken and Cauliflower Curry
45min
Green Curry Chicken
55min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Kofta Curry
1h 10min
Pork Vindaloo
4h
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Cape Malay Chicken Curry
1h