Urządzenia i Akcesoria
Pork Buns (Nikuman)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
Dough
-
water180 g
-
milk60 g
-
oil plus extra for greasing20 g
-
sugar1 Tbsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour360 g
Filling and Assembly
-
fresh shiitake mushrooms2
-
spring onions cut in pieces2
-
white cabbage leaf cut in pieces80 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
pork mince140 g
-
Japanese soy sauce40 g
-
sugar½ tsp
-
oyster sauce15 g
-
sesame oil10 g
-
water400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1032 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Garlic Prawns
30 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Brioche
5 godz.
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 godz. 35 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Hot Dog Rolls
55 min
Blueberry Breakfast Buns
3 godz. 30 min
Wonton Soup
1 godz.
Prawn Dumplings
1 godz. 15 min