Urządzenia i Akcesoria
Pork Buns (Nikuman)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
Dough
-
water180 g
-
milk60 g
-
oil plus extra for greasing20 g
-
sugar1 Tbsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour360 g
Filling and Assembly
-
fresh shiitake mushrooms2
-
spring onions cut in pieces2
-
white cabbage leaf cut in pieces80 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
pork mince140 g
-
Japanese soy sauce40 g
-
sugar½ tsp
-
oyster sauce15 g
-
sesame oil10 g
-
water400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1032 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Braised pork belly
55 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Taiwanese Steamed Buns
2 godz. 45 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Apple tart
1 godz.
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Potato and Cheese Bites
2 godz.
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 godz.