Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
24 pieces
Składniki
-
chicken thighs, boneless and skinless sliced (3 cm) (see tip)400 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)4
-
garlic cloves2
-
fresh coriander 4 sprigs cut in pieces, 2 sprigs roughly chopped leaves only, plus extra leaves for garnishing6 sprigs
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)2 stalks
-
medium egg1
-
light soy sauce1 Tbsp
-
fish sauce plus 2 tsp1 Tbsp
-
water plus 2 Tbsp boiling water1000 g
-
caster sugar2 Tbsp
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
lime freshly squeezed juice only½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4 g
Kalorie
120 kJ /
29 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Thai Prawn Patties
1 godz. 20 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Wonton Soup
1 godz.
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.